با نام کاربری، ایمیل یا موبایل
پس از رمز، مرحلهی دوم (کد پیامکی، ایمیل یا اپ) پرسیده میشود. روی رایانهی مشترک «مرا به خاطر بسپار» را نزنید.
لینک تعیین رمز تازه به ایمیل و موبایلی میرود که در سامانه ثبت شده است.